Welkom op de website van Arty Farty Life "life is art, and art is life"

Hé daar, welkom op mijn blog en vlog, Arty Farty Life!

'life is art & art is life'

Mijn naam is Jessica. Deze twintiger is kunstenares en woont en werkt in de prachtstad Rotterdam, waar ik vlog en blog over LevensKunst en duurzaamheid.
 
artyfartylife
 
Tijdens de economische-crisis jaren was ik het zat: ''Potverredulleme! We kunnen zo veel als mensheid: we zouden al onze energie duurzaam op kunnen wekken, we kunnen hamburgers in kweekbakjes maken (geen koe hoeft meer geslacht), allerlei te gekke innovaties en duurzame ondernemingen schieten als paddestoelen uit de grond, en steeds meer mensen starten hun eigen sociale ondernemingen... waarom hangen er dan nog steeds zo veel zaken af van pessimisme en geld?!
En toen haalde ik diep adem, en dacht ik: ik moet het gewoon zelf gaan doen: schrijven over die ondernemingen waarvan mijn hart een sprongetje maakt, vegan gaan eten (sinds 2016). Zelf gaan leren en delen hoe dat alledaagse leventje van ons, wat slimmer, duurzamer en geinspireerder kan. Kortom: 'How to live a Arty Farty Life, waarin we bewust-naïef pogen van ons leven zelf een klein bewust kunstwerkje te maken ;)
 

Invloeden van mijn kunst kruipen regelmatig de blog en vlog binnen. Als performance kunstenaar onderzoek ik hoe je je als mens kunt ontwikkelen, en hoe je het leven misschien zelfs tot een kunstwerk kunt verheffen (en dat heel hard falen daar evengoed bij hoort). Soms zul je zien hoe ik mezelf uitdaag door te performen in een drukke winkelstraat, en hoe ik, door mijzelf telkens op het scherpst van de snede te drijven, mijzelf iedere keer weer een beetje overwin. Hoe gênant en intiem vaak ook, ik deel het met jullie.

We hebben niets te verliezen, alleen onszelf en de wereld te winnen.


Je kunt me volgen op:
Youtube
Twitter
Instagram
Facebook

In december 2016 ging Arty Farty Life online. Ik had niet kunnen vermoeden dat het meteen al zo veel gelezen zou worden! Wat geweldig! Thanks guys! Ik blijf schrijven. Lees je mee, en laat je van je horen? Tof!
 

Heb je een opdracht voor me? Bring it on! En lees hier verder.

 

artyfartylife

Hi daar! Ik ben Jessica, een oer-Rotterdamse kunstenaar die onderzoekt hoe je van je leven een duurzaam LevensKunstwerk kunt maken